fbpx
Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Warsztaty Zero Waste z Sylwią Majcher (2)

AKADEMIA MAŁEGO KUCHARZA – EDYCJA SPECJALNA BARTOSZ KULIK

28 stycznia 17:00 - 20:00

135zł

Akademia MAŁEGO KUCHARZA - edycja specjalna  to comiesięczne zajęcia stworzone z myślą o dzieciach, które wolny czas lubią spędzać w kuchni, a gotowanie to dla nich sposób na kreatywne spędzanie wolnego czasu.
Jeśli Twoje dziecko ma serce do gotowania, zapisz je na nasze comiesięczne zajęcia dodatkowe.

Młodzi w akcji.

Podczas 9 wtorkowych spotkań Akademii MAŁEGO KUCHARZA, najmłodsi kucharze przekażą wiedzę zdobytą w programie oraz swoje doświadczenie w kuchni. Nauczą przygotowywać swoje popisowe dania i komponować menu, które w łatwy sposób dzieci będą mogły odtworzyć w domu czy przygotować na imprezy urodzinową.

STYCZEŃ 28.01 - BARTOSZ KULIK

MENU:

 

Przystawka
Włoska bruschetta ze smażonymi krewetkami, świeżą bazylią i suszonymi pomidorami.


Danie główne
Spaghetti bolognese z własnoręcznie zrobionym makaronem na bazie semoliny.


Deser
Gotowana gruszka w syropie klonowym z malinami oraz z coulis z owoców leśnych.

Plan roczny się opłaca!

Chcesz zapisać swoje dziecko na całoroczną Akademię? Kup nasz karnet! Dzięki niemu Twoje dziecko ma zagwarantowane miejsce na każdym spotkaniu.

Roczny harmonogram:

24.09 - Nikola Stępień
29.10 - Weronika Studnicka
26.11 - Amelia Gardaś
30.12 - Kuba Tomaszczyk
28.01 - Bartosz Kulik
25.02
31.03
28.04
26.05
30.06

Po ukończeniu kursu dzieci zostaną uhonorowane dyplomami Małego Kucharza 
Zapraszamy wszystkie dzieci od 8 lat.
Czas trwania zajęć: 3h 

O PROWADZĄCYM:

Bartek to 16 letni mieszkaniec Chełmu Śląskiego oraz jeden z czternastu finalistów pierwszej polskiej edycji MasterChefa Juniora. Jego pasją jest gotowanie, które stara się wiązać z nauką oraz swoimi innymi pasjami. W wolnych chwilach przyrządza potrawy swoim bliskim, a często też na prośbę swoim znajomym. Lubi kuchnię śląską, z którą ma związane korzenie, choć najbardziej jego kubki smakowe skradła kuchnia włoska oraz owoce morza. Uwielbia dzielić się swoimi przepisami, które nagrywa na swoim kanale na YouTube – Crazy Cooking Junior. Bartek interesuje się produkcją filmów oraz reżyserią, z którymi ma plany związać swoją przyszłość.

Details

Date:
28 stycznia
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
135zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się