Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
_mg_8318a

AKADEMIA MAŁEGO KUCHARZA – EDYCJA SPECJALNA KUBA TOMASZCZYK

30 grudnia 2019 17:00 - 20:00

135zł

Akademia MAŁEGO KUCHARZA - edycja specjalna  to comiesięczne zajęcia stworzone z myślą o dzieciach, które wolny czas lubią spędzać w kuchni, a gotowanie to dla nich sposób na kreatywne spędzanie wolnego czasu.
Jeśli Twoje dziecko ma serce do gotowania, zapisz je na nasze comiesięczne zajęcia dodatkowe.

Młodzi w akcji.

Podczas 9 wtorkowych spotkań Akademii MAŁEGO KUCHARZA, najmłodsi kucharze przekażą wiedzę zdobytą w programie oraz swoje doświadczenie w kuchni. Nauczą przygotowywać swoje popisowe dania i komponować menu, które w łatwy sposób dzieci będą mogły odtworzyć w domu czy przygotować na imprezy urodzinową.

GRUDZIEŃ 30.11 - KUBA TOMASZCZYK 

Menu:

Własnoręcznie wypiekany chlebek ziołowy z pastą z suszonych pomidorów i wędzonym łososiem

Krewetki z salsą i sosem krewetkowym podawana na grillowanej tortilli

Własnej roboty granola

Plan roczny się opłaca!

Chcesz zapisać swoje dziecko na całoroczną Akademię? Kup nasz karnet! Dzięki niemu Twoje dziecko ma zagwarantowane miejsce na każdym spotkaniu.

Roczny harmonogram:

24.09 - Nikola Stępień
29.10 - Weronika Studnicka
26.11 - Amelia Gardaś
30.12 - Kuba Tomaszczyk
28.01
25.02
31.03
28.04
26.05
30.06

Po ukończeniu kursu dzieci zostaną uhonorowane dyplomami Małego Kucharza 
Zapraszamy wszystkie dzieci od 8 lat.
Czas trwania zajęć: 3h 

O prowadzącym: 

Kuba to 16 letni mieszkaniec Tychów,  finalista pierwszej edycji Masterchef Junior. Główną pasją Kuby jest gotowanie, które zaszczepiła w nim babcia, już od najmłodszych lat. Kuba nie przestaje rozwijać  swoich umiejętności kulinarnych, odbywa różnego rodzaju staże w świetnych restauracjach,  póki co w  Polsce. Aktualnie jest uczniem technikum  gastronomicznego dającego mu jeszcze większe możliwości rozwoju zawodowego oraz pogłębiania pasji kulinarnej.  Lubi kuchnię śląską choć jego kubki smakowe skradły owoce morza, przyrządza je na różne sposoby. Oprócz pasji związanej z gotowaniem uwielbia jazdę na snowboardzie, a w okresie letnim jazdę na deskorolce.

Details

Date:
30 grudnia 2019
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
135zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się