Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Warsztaty Zero Waste z Sylwią Majcher

AKADEMIA MAŁEGO KUCHARZA – EDYCJA SPECJALNA ZUZANNA BULA

25 lutego 17:00 - 20:00

135zł

Akademia MAŁEGO KUCHARZA - edycja specjalna  to comiesięczne zajęcia stworzone z myślą o dzieciach, które wolny czas lubią spędzać w kuchni, a gotowanie to dla nich sposób na kreatywne spędzanie wolnego czasu.
Jeśli Twoje dziecko ma serce do gotowania, zapisz je na nasze comiesięczne zajęcia dodatkowe.

Młodzi w akcji.

Podczas 9 wtorkowych spotkań Akademii MAŁEGO KUCHARZA, najmłodsi kucharze przekażą wiedzę zdobytą w programie oraz swoje doświadczenie w kuchni. Nauczą przygotowywać swoje popisowe dania i komponować menu, które w łatwy sposób dzieci będą mogły odtworzyć w domu czy przygotować na imprezy urodzinową.

STYCZEŃ 25.02 - Zuzanna Bula

MENU:

Nachosy z sosem serowym i salsą. 
 
Polędwiczki wieprzowe w panierce panko. Podane z puree z buraka z malinami, chipsem z jarmużu i sosem na bazie wina z tymiankiem.
 
Brownie z samodzielnie zrobionymi lodami o smaku słonego karmelu z coulis malinowym i listkami mięty.

Plan roczny się opłaca!

Chcesz zapisać swoje dziecko na całoroczną Akademię? Kup nasz karnet! Dzięki niemu Twoje dziecko ma zagwarantowane miejsce na każdym spotkaniu.

Roczny harmonogram:

24.09 - Nikola Stępień
29.10 - Weronika Studnicka
26.11 - Amelia Gardaś
30.12 - Kuba Tomaszczyk
28.01 - Bartosz Kulik
25.02 - Zuzanna Bula
31.03
28.04
26.05
30.06

Po ukończeniu kursu dzieci zostaną uhonorowane dyplomami Małego Kucharza 
Zapraszamy wszystkie dzieci od 8 lat.
Czas trwania zajęć: 3h 

O prowadzącej: 

Zuzanna Bula 14 letnia uczestniczka i finalistka 3 edycji Master Chef Junior. Mieszka w Tychach. Jej hobby to oczywiście gotowanie. Mając 6 lat, uwielbiała pomagać babci w kuchni, krzątać się i podpatrywać. To babcia zaraziła ją pasją do gotowania.  Po udziale programie Zuzanna wiedziała, że gotowanie to jest to! Jest uczennicą 1 klasy technika żywienia i usług gastronomicznych i z gastronomią wiąże swoją zawodową przyszłość. Uwielbia przyrządzać makarony i słodkości.

Details

Date:
25 lutego
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
135zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się