Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Dzień Kobiet z Charlesem Daigneault - Kolacja z elementami Live cooking (3)

Dzień Kobiet z Charlesem Daigneault – Kolacja z elementami Live cooking

7 marca 18:00 - 21:00

200zł

Serdecznie zapraszamy 7 marca na elegancką kolację z okazji Dnia Kobiet, która wyjdzie spod ręki czarującego Charlesa Daigneault.

 

Drogie Panie, zróbcie dla siebie coś wspaniałego w Dzień Kobiet – Drodzy Panowie podarujcie wyjątkowy prezent kobiecie, którą kochacie! Tego wieczoru nic nie będzie zwyczajne. To wspaniała okazja do tego, by świętować i zjeść wyśmienitą kolację!

 

To będzie wieczór wyjątkowy, na waszych oczach rozegra się kulinarne show! Zobaczycie jak powstają wyśmienite dania. Charles przygotował specjalnie na ten dzień eleganckie, porywające w smaku menu.

 

Zwieńczeniem kulinarnego show będzie degustacja dań przy lampce autorskiego drinka na bazie Martini. Zasiądziecie wspólnie do elegancko zastawionego stołu, przy świecach. To będzie wspaniałe doznanie kulinarne i czas na relaks.

 

MENU:

 

  • Zapiekane ostrygi w kremie ostrygowym
  • Krem z dyni z pianką migdałową i chipsami z szałwii
  • Homara z makaronem warzywnym i bisque z homara
  • Pierś z kaczki na puree marchewkowo - pomarańczowym
  • Krem brulee
  • Autorski drink na bazie Martini

 

O PROWADZĄCYM:

Charlie mieszka w Polsce od 2005 roku i jak sam mówi, przyjechał do Polski z Kanady za głosem serca. Gotowanie jest jego wieloletnią pasją, co potwierdził biorąc udział w polskiej edycji programu MasterChef. Dotarł do półfinału i od razu zdobył serca szerokiej widowni i popularność.
Dostał własny program pt. „Domówka”, a dziś gotuje w programach Dzień Dobry TVN i zaraża swą pasją do gotowania rzesze Polaków.
Ten wielki pasjonat kuchni światowej - ze względu na bezpośredniość i showmańską swobodę - został ochrzczony polskim Anthonym Bourdain’em. Został nawet prawą ręką Magdy Gessler w programie „Kuchenne powroty”. Na zlecenie słynnej restauratorki, sprawdzał poziom restauracji, w których przeprowadzane były „Kuchenne rewolucje”. W swojej autorskiej książce “Imprezownik kulinarny” podaje proste i smaczne przepisy na domowe przyjęcia. 

Details

Date:
7 marca
Time:
18:00 - 21:00
Cost:
200zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się