Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

weki

Robimy przetwory #3 – Późne Lato

21 września 10:00 - 14:00

50zł

Zamknij z nami lato w słoiku!

Sierpień i września to czas na kolejne wspaniałe warzywa i owoce - dojrzałe pomidory, czerwone papryki, słodkie jabłka, pierwsze buraczki. Ciągle też możemy cieszyć się chrupiącymi ogórkami i jędrną cukinią. 
Czyż nie warto złapać ten moment i zamknąć najlepsze smaki lata w słoikach? Jeśli tak, spotkajmy się znowu! My kupimy produkty, a Wy pomożecie nam je przerobić.
A to, co razem zrobimy, znowu za symboliczne kilka złotych zabierzecie do domu.
Niech lato zostanie z nami cały rok!

Po robieniu weków, każdy z Was może zakupić słoiczek w cenie 5 zł.

LISTA WEKÓW:

  • francuski ratatouille
  • bałkański ajvar
  • chutney jabłkowy z żurawiną
  • kiszone pomidory
  • buraczki z paprykową nutą
  • kawior z bakłażana
  • pomidory na sposób azjatycki

i co tam jeszcze wymyślimy

Details

Date:
21 września
Time:
10:00 - 14:00
Cost:
50zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się

Robimy przetwory #3 - Późne LatoBrak wolnych miejsc!Cena: 50,00