Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
pierogi doskonałe

Warsztat z Weroniką Madejską – Jesienna uczta bez glutenu

23 września 2017 10:00 - 13:00

190zł

Kuchnia bezglutenowa wielu początkującym w tym temacie osobom wydaje się pełna wyrzeczeń i rezygnacji z ulubionych smaków. Weronika Madejska - mimo swojego młodego wieku - od dawna udowadnia, że wcale tak być nie musi. Dajcie się porwać jej przepisom i przyjdźcie na naszą wielką jesienną ucztę bez kompromisów.

Od chudej dziewczynki do autorytetu...

Weronika - dwudziestolatka, samouk, wielbicielka gotowania i celebrowania posiłków.  Kiedyś mała i chuda dziewczynka z wiecznie bolącym brzuchem, dzisiaj autorka bestsellera „Bez glutenu bez wyrzeczeń”. Jej pierwsze przepisy były efektem osobistych zmagań z nietolerancją glutenu. Bloga www.Natchniona.pl założyła, kiedy na rynku bezglutenowym panowała posucha. Dzisiaj Weronika odpowiada na potrzeby coraz szerszego grona czytelników, proponując roślinne receptury bez alergenów.  W lutym ukazała się jej druga książka „Słodkie sekrety”. Od roku prowadzi warsztaty w całej Polsce, a już we wrześniu będzie gotowała dla nas.

Jesienne menu:

  • mini pizze
  • krakersy z humusem i świeżymi warzywami
  • dwa rodzaje chleba na drożdżach podane z roślinnymi smarowidłami
  • naleśniki z farszem z cukinii
  • stir fry z kaszy gryczanej i batatów
  • quiche z fetą i szpinakiem
  • spaghetti z pulpecikami w korzennym sosie
  • placuszki z warzywnym ratatatuj

Details

Date:
23 września 2017
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
190zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się