Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Wegańskie bezglutenowe słodkości

Warsztaty z Iną Rybarczyk „True Taste Hunters” – Wegańskie bezglutenowe słodkości

14 marca 10:00 - 14:00

220zł

Zdrowe słodycze istnieją i można bardzo łatwo wykonać je w domu! Zapraszamy na słodkie warsztaty kulinarne z Iną Rybarczyk, twórcą roślinnego bloga kulinarnego True Taste Hunters.

 

Ina pokaże Wam, że roślinne, bezglutenowe i bez dodatku rafinowanego cukru wypieki są w zasięgu w możliwości kulinarnych. Są to warsztaty dla każdego, kto chce polepszyć jakość życia poprzez jedzenie i podarować swojej rodzinie zdrowie na talerzu. 

Udowodnicie na warsztatach, że zdrowa, roślinna kuchnia nie jest wcale taka trudna i nudna, jak wszystkim się wydaje

Co więcej, w takich słodkościach można przemycić produkty takie jak ciecierzyca, kasza jaglana,  czy komosa, bez uszczerbku na smaku 😉 To kreatywna, smaczna i zdrowa kuchnia, zapraszamy!

 

MENU:

  • Brownie z ciecierzycy z kremem kokosowym
  • Ciasto marchewkowe z bakaliami i solonym karmelem z mleka kokosowego
  • Rustykalna tarta chałwowa z kaszy jaglanej
  • Tarta kokosowo-limonkowa z awokado
  • Ptasie mleczko z chia
  • Rafaello z kaszy jaglanej
  • Proteinowe orzechowe trufle z komosy ryżowej 
  • Bananowe ciasteczka owsiane z masłem orzechowym i skórką pomarańczową
 

O prowadzącej:

Ina Rybarczyk -bloggerka i trenerka kulinarna, prowadząca różnego rodzaju szkolenia i warsztaty kulinarne w najlepszych studiach kulinarnych w całej Polsce. Człowiek wielu pasji: malarka, grafik, fotograf, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej. Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. Na swoim koncie ma już dwie roślinne książki kucharskie "Łowcy smaków" i "Łowcy smaków. Cztery pory roku". Promuję zdrową, a przede wszystkim pyszną kuchnię roślinną. Poszukuję nowych, wyjątkowych połączeń smakowych, a także wyszukuję na półkach sklepowych "perełek" i produktów z czystym składem.

Details

Date:
14 marca
Time:
10:00 - 14:00
Cost:
220zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się