Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
:
"Mali szefowie kuchni" promocja ksiazki Josepha Seeletso wydanej przez Edipresse Ksiazki podczas warsztatow kulinarnych, Joseph's Culinary Studio - ul. Duchnicka 3 (budynek 5), Warszawa, 2015.11.18;
fot. Krzysztof Jarosz / EPOKA

Warsztaty kulinarne z Josephem „Józkiem” Seeletso

28 lutego 18:00 - 21:00

300zł

Zapraszamy Was na absolutnie wyjątkowe, pierwsze warsztaty z szefem Josephem Seeletso w Pracowni SMAKU.

 

Kuchnia najwyższych lotów.

Józek - bo tak pieszczotliwie nazywają go znajomi i fani - to kucharz najwyższych lotów. 
W branży jest od ponad 20 lat, podczas których przeszedł naprawdę wspaniałą kulinarną drogę. 
Mimo iż z pochodzenia jest Bostwańczykiem, od wielu lat mieszka w Polsce i jest z nią bardzo związany, niejednokrotnie reprezentując nasz kraj na polu międzynarodowym - nagrywał choćby spot reklamowy na antenie CNN czy spot promocyjny dot. polskiej kuchni na Euro 2012 dla telewizji BBC.
Nie boi się wielkiego gotowania i wielkich nazwisk, wszak gotował już dla takich osobistości jak księżniczka Anna, Król Szwecji Gustav XVII i Królowa Sylvia, Bill Gates, Micheal Jackson, Jean - Claude van Damme, Donald Tusk i wiele innych.

Jego powołaniem jest uczenie innych poprzez wspólne gotowanie, dlatego w Warszawie prowadzi warsztaty w Joseph's Culinary Studio. 

A już w lutym będzie gotował z Wami w Pracowni SMAKU, zdradzając największe tajniki kulinarnej sztuki.

 

MENU szefa:

  • tatar z tuńczyka
  • pierś kaczki z pieczonym burakiem
  • dorsz z dynią i szpinakiem
  • czekoladowe gateau z serem pleśniowym

 

O prowadzącym:

Szef Joseph „Józek” Seeletso to Botswańczyk z urodzenia, absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej „Westminster Kingsway College” w Londynie z dyplomem Profesjonalnego Szefa Kuchni i 23 latami doświadczenia.
Gotował w Polsce, Wielkiej Brytanii, Stanach Zjednoczonych, Japonii, we Włoszech i w krajach skandynawskich.
Wielokrotnie prowadził show kulinarne w porannych programach telewizyjnych TVN, TVP2 (obecnie w Pytaniu na śniadanie), był jurorem I i II edycji polskiego TOP CHEF na antenie Polsatu.
W 2014 roku wydał książkę kulinarną pt. „Kulinarne podróżne zmysłów. Od Okawango po Bałtyk”, a rok później drugą autorską książkę pt. „Mali Szefowie Kuchni”.
Józek zajął też I miejsce w plebiscycie Magazynu Insider Warsaw “Best of Warsaw 2012" w kategorii Wine Bar oraz był laureatem nagrody „Poland 100 Best Restaurants Awards 2014” w kategorii: Kreowanie polskich przepisów w nowej odsłonie.
Na co dzień prowadzi warsztaty w Joseph’s Culinary Studio w Warszawie/

Details

Date:
28 lutego
Time:
18:00 - 21:00
Cost:
300zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się