Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Maia_Sobczak_by_Gosia_Opala

Warsztaty z Qmam Kaszę #2 w Pracowni SMAKU

12 października 16:00 - 19:00

265zł

Zapraszamy na warsztaty z Maią Sobczak autorką  książek pt.: "Qmam kaszę. Do ostatniego okruszka". "Qumam kasze, czyli powrót do korzeni" , "Przepisy na szczęście. Qmam kasze 2"

 

Qmam Kasze to styl zdrowego życia na co dzień. Na warsztatach Maia pokaże Wam naturalne jedzenie zawierające w sobie dużą dawkę energii, którą to właśnie chcemy pozyskać z jedzenia.

 

Menu, które przygotuje z Wami Maia jest pełne zdrowych, pysznych warzyw, podanych w oryginalny i smaczny sposób. Takie menu będzie smakować każdemu! 

MENU:

Congee ryżowe z grzybami shitake

Grillowana sałata z różaną rzodkiewką

Kalafior ze śliwkowym sosem BBQ i bourbonem

Wstążki ziołowe z imbirem

Pieczone warzywa z ciemnymi jak noc winogronami

Krem ryżowy z kawą

Oryginalne w smaku lody cydrowo-rozmarynowe

O prowadzącej:

Maia Sobczak - z wykształcenia psycholog, sięgający ochoczo do psychologii pozytywnej. Dietoterapeutka holistyczna, pracuje w oparciu o najstarsze medycyny świata, konsultantka Ajurwedy z ramienia Jiva institute w Indiach. 
Na co dzień tworzy zdrowe, wzmacniające ciało i umysł receptury, leczy pysznym jedzeniem, fotografuje, pisze artykuły i książki, prowadzi warsztaty, wykłady, stylizuje kulinarnie. Swoją pasją dzieli się na blogu qmam kasze.

Współpracuje między innymi z magazynem Kuchnia, KUKBUK, Usta, Weranda Country, Shape choć jej przepisy można też znaleźć w Zwierciadle, Super Linii, Cosmopolitan, Slowly Veggie, Newsweeku czy Elle.

Współautorka książki „Najlepsze przepisy dla całej rodziny”, autorka bestsellerowej pozycji z 2015 roku o prostym, pięknym i wspierającym jedzeniu „Qmam Kasze – czyli powrót do korzeni”, pełnej inspirujących, szczęśliwych przepisów z podróży książki „Przepisy na szczęście” z początku 2017 roku i najnowszej, napisanej w duchu NO WASTE COOKING czy jak sama autorka mówi w rytmie #mynowaste pt. : „Qmam Kasze. Do ostatniego okruszka”.

Details

Date:
12 października
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
265zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się