fbpx
Ładowanie Warsztaty

« Wszystkie warszataty

  • Te warsztaty już się odbyły.
Warsztaty z Wegan Nerd - Bezmięsny rzeźnik

Warsztaty z Wegan Nerd – Bezmięsny rzeźnik

18 kwietnia 10:00 - 14:00

220zł

W rzeźni Wegan Nerd pod nóż idą warzywa, a zamiast krwi leje się sos BBQ! Kuchnią roślinną należy się bawić, w niej wszystkie chwyty są dozwolone!

 

Takich wegańskich warsztatów jeszcze nie było! Bezmięsny rzeźnik oczaruje nie jednego mięsożercę! Pamiętajcie dania kuchni wegańskiej są bardzo kreatywne i oczywiście smaczne!

 

Przygotujecie zaskakujące wegańskie pastrami z którego powstanie najlepsza na świecie kanapka Rubena z dodatkiem grillowanego bakłażana i sosem aioli. W kuchni wegańskiej boczniaki rządzą i dlatego przygotujecie je w teksańskim sosie bbq. Wszystko brzmi pysznie, a do tego jeszcze kufel piwa!

Serdecznie zapraszamy wszystkich!

 

  • Wegańskie pastrami
  • Kanapka reuben z pastrami, grillowanym bakłażanem i sosem aioli
  • Boczniaki w teksańskim sosie bbq
  • Pasztet grzybowy z miso

Do tego kufel piwa 😉

 

 

O prowadzącej:

Z wykształcenia graficzka. Prowadzi jeden z najstarszych, najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o tematyce wegańskiej w Polsce. „Wegan Nerd” wypełniony jest

oryginalnymi, autorskimi przepisami, a potrawy ilustrowane są apetycznymi zdjęciami. Ponad połowę swojego życia nie je mięsa i świetnie się z tym czuje. Od Od pięciu lat podróżuje z warsztatami po całej Polsce, ucząc ludzi i zachęcając ich do roślinnego, zdrowego i kolorowego gotowania, pełnego wyrafinowanych smaków i miłości. Entuzjastka słonecznej Italii, pizzy, celebrowania życia i wspólnego biesiadowania. W wolnych

od gotowania chwilach poszukuje kulinarnych inspiracji we Włoszech lub wyleguje się z kotką Mafią na balkonie w mieszkaniu na krakowskim Kazimierzu.

Details

Date:
18 kwietnia
Time:
10:00 - 14:00
Cost:
220zł
Warsztaty Category:

Miejsce

Pracownia Smaku

Organizator

Pracownia Smaku

Zapisz się