Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Gieno Mientkiewicz

Gieno Mientkiewicz

Kucharz z wykształcenia, smakosz z wyboru. Serowy ekspert. Autor określenia – „sery zagrodowe”, które sam zdefiniował i wytrwale promuje. Przez trzy lata prowadził w kanale Kuchni+ program „Przez dziurkę od sera”. Szkoli, realizuje serowe warsztaty i degustacje. Współtworzył Festiwale Smaku w Grucznie i Sandomierzu. Doradca serowy topowych kucharzy, kancelarii Prezydenta i Premiera za lepszych czasów. […]

Kucharz z wykształcenia, smakosz z wyboru. Serowy ekspert. Autor określenia – „sery zagrodowe”, które sam zdefiniował i wytrwale promuje. Przez trzy lata prowadził w kanale Kuchni+ program „Przez dziurkę od sera”. Szkoli, realizuje serowe warsztaty i degustacje. Współtworzył Festiwale Smaku w Grucznie i Sandomierzu. Doradca serowy topowych kucharzy, kancelarii Prezydenta i Premiera za lepszych czasów. Zagorzały smakosz i sybaryta. Nie umie tańczyć… ale tańczy.

Poprzedni Prowadzący Następny
Do góry