Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Aneta Zabiegała

Aneta Zabiegała

Aneta Zabiegała, wiedzę z obszaru kuchni warzywnej czerpała m.in pracując w restauracji Yotama Ottolenhgi w Londynie. Jej kulinarna wyobraźnia jest mocno osadzona w licznych podróżach i odkrywanych smakach lokalnych potraw. Lekcje gotowania odbierała u polskich Szefów Kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii. Przez kilka lat prowadziła swoją firmę cateringową. Aktualnie pracuje jako prywatna szefowa […]

Aneta Zabiegała, wiedzę z obszaru kuchni warzywnej czerpała m.in pracując w restauracji Yotama Ottolenhgi w Londynie.

Jej kulinarna wyobraźnia jest mocno osadzona w licznych podróżach
i odkrywanych smakach lokalnych potraw. Lekcje gotowania odbierała u polskich Szefów Kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii.

Przez kilka lat prowadziła swoją firmę cateringową. Aktualnie pracuje jako prywatna szefowa kuchni, dzieląc życie zawodowe między Warszawą a Monachium. Współpracuje z restauracjami przy opracowywaniu warzywnego menu. Układa indywidualne menu roślinne dla osób, które chcą jeść więcej warzy. Jej wegetariańskie przepisy znajdziecie m.in w magazynie USTA. Prowadzi również warsztaty gotowania.

Ukończyła dziennikarstwo, strategie marketingowe, psychopdietetykę . Aktualnie szkoli się w obszarze dietetyki klinicznej. Postawi Wam również horoskop.

Poprzedni Prowadzący Następny
Do góry