Aneta Zabiegała
Aneta Zabiegała, wiedzę z obszaru kuchni warzywnej czerpała m.in pracując w restauracji Yotama Ottolenhgi w Londynie. Jej kulinarna wyobraźnia jest mocno osadzona w licznych podróżach i odkrywanych smakach lokalnych potraw. Lekcje gotowania odbierała u polskich Szefów Kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii. Przez kilka lat prowadziła swoją firmę cateringową. Aktualnie pracuje jako prywatna szefowa […]
Aneta Zabiegała, wiedzę z obszaru kuchni warzywnej czerpała m.in pracując w restauracji Yotama Ottolenhgi w Londynie.
Jej kulinarna wyobraźnia jest mocno osadzona w licznych podróżach
i odkrywanych smakach lokalnych potraw. Lekcje gotowania odbierała u polskich Szefów Kuchni oraz we Włoszech, Tajlandii, Indonezji, Japonii.
Przez kilka lat prowadziła swoją firmę cateringową. Aktualnie pracuje jako prywatna szefowa kuchni, dzieląc życie zawodowe między Warszawą a Monachium. Współpracuje z restauracjami przy opracowywaniu warzywnego menu. Układa indywidualne menu roślinne dla osób, które chcą jeść więcej warzy. Jej wegetariańskie przepisy znajdziecie m.in w magazynie USTA. Prowadzi również warsztaty gotowania.
Ukończyła dziennikarstwo, strategie marketingowe, psychopdietetykę . Aktualnie szkoli się w obszarze dietetyki klinicznej. Postawi Wam również horoskop.