Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Małgorzata Filipczak BEZOKRACJA

Małgorzata Filipczak BEZOKRACJA

Cukiernik Freelancer. Pasjonatka cukiernictwa. Właścicielka Studia Bezokracja.  Autorka słodkich przepisów oraz trener kulinarny. Specjalistka od bez, wypieków bezowych, francuskich makaroników oraz ciasta kruchego. Swoją pasją, doświadczeniem, talentem oraz zapałem zaraża innych miłością do słodkości i bez. Warsztaty cukiernicze prowadzi od 4 lat. Sama doskonali swój warsztat oraz techniki, opracowując autorskie receptury „Cukiernia jest apteką, w której nie ma […]

Cukiernik Freelancer. Pasjonatka cukiernictwa. Właścicielka Studia Bezokracja. 

Autorka słodkich przepisów oraz trener kulinarny. Specjalistka od bez, wypieków bezowych, francuskich makaroników oraz ciasta kruchego. Swoją pasją, doświadczeniem, talentem oraz zapałem zaraża innych miłością do słodkości i bez. Warsztaty cukiernicze prowadzi od 4 lat. Sama doskonali swój warsztat oraz techniki, opracowując autorskie receptury „Cukiernia jest apteką, w której nie ma miejsca na błąd”. 

W Pracowni Smaku Jolanty Kleser pokaże Wam jak stworzyć idealne ciasta, bezy i tarty tak aby były nie tylko przepyszne ale i piękne.

Poprzedni Prowadzący Następny
Do góry