Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Marcin Morek

Marcin Morek

Uwielbia dalekie podróże, podczas których zawsze kosztuje nowych dań i uczy się lokalnej kuchni “od podszewki”.

Gotowaniem interesuje się od prawie 15 lat, kiedy to pierwszy raz wyjechał do Londynu i zakochał się w kuchni azjatyckiej. Uwielbia dalekie podróże, podczas których zawsze kosztuje nowych dań i uczy się lokalnej kuchni “od podszewki”.

Z biegiem lat jego preferencje kulinarne robiły się coraz bardziej “pikantne”, stąd jego zainteresowanie kuchnią tajską i meksykańską właśnie.

Od dwóch lat prowadzi w Pracowni SMAKU zamknięte warsztaty kulinarne dla grup.
Współpracuje też z Biobazarem, dla którego przygotowuje oryginalne tajskie i hinduskie pasty curry oraz swoje autorskie sosy.

Poprzedni Prowadzący Następny

Marcin Morek - aktualne warsztaty

10 sierpień, 18:00
Marcin Morek

Azja – Azjatycki Wok

brak wolnych miejsc
Do góry