Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Kuchnie świata

Akademia kulinarna z Edoardo Mallozzim – Ryby we Włoskim stylu

Czas trwania: 3h 2.09.2020, 18:00
250 zł / os
wolnych miejsc: 2 zapisz się

Buongiorno!

Przygotowaliśmy dla Was cykl 10 spotkań tym razem w stylu włoskim. Przez 10 miesięcy - do września do czerwca - będziemy poznawać i smakować prawdziwych Włoch, do których zabierze nas włoski Chef Edoardo Mallozzi

Buona Appetit!

Wszyscy kochamy włoskie klasyki - aksamitne tiramisu z obłędną masą z mascarpone, miękką focaccie z pachnącym rozmarynem czy ravioli, którego ciasto jest idealne a farsz rozpływa się w ustach! Jeśli nie mieliście odwagi lub wam nie wyszło jedno z tych dań to najlepsza okazja, aby dołączyć do Włoskiej Akademii Edoardo i poznać klasyki kuchni włoskiej od samego mistrza.

Po całym cyklu:

Poznasz najpopularniejsze dania kuchni włoskiej. Dowiesz się jak wybierać świeże i najbardziej wartościowe włoskie produkty. Nauczysz się łączyć smaki i komponować dania poznając włoską kuchnię od podszewki. Na każdych warsztatach nasz boski szef kuchni pokaże Wam kilka odsłon jednego dania, na pewno nie będzie nudno!

Bohaterowie miesiąca.

Każde spotkanie skupi się na innych historiach kulinarnych prosto z Włoch w kilku odsłonach.

Grudzień - Włoskie słodkości

Kuchnia włoska to nie tylko obłędne makarony, pizza to przepyszne desery, słodkości, które codziennie jedzą co kawy. Włoskie klasyki, rozpieszczające nasze podniebienia. Podczas warsztatów Edoardo nauczy Was przygotowywać je, aby były tak pyszne jak we Włoszech.

Prowadzacy

Wybierz liczbę miejsc

250 zł / os

Najbliższe warsztaty

27 stycznia, 18:00
Edoardo Mallozzi

Akademia kulinarna z Edoardo Mallozzim – boska Italia

brak wolnych miejsc
31 stycznia, 17:00
Jolanta Naklicka-Kleser

Akademia Sezonowa Jolanty Kleser

wolnych miejsc : 5
02 luty, 18:00
Wiktoria Górecka

Warsztaty z PYZA MADE IN POLAND – kuchnia wietnamska

wolnych miejsc : 2
Do góry