Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj

Warsztaty 2018

Warsztaty z Agnieszką Jasińską-Karnawałowe pączki-13.01.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Rosół-24.01.2018

II Rocznica Pracowni Smaku-27.01.2018

Warsztaty z siostrami Pszczółkami-Domowe wypieki-Torty-03.02.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia sezonowa-12.02.2018

Warsztaty z Agnieszką Jasińską-Walentynki-14.02.2018

Warsztaty z Marcinem Podlińskim-Festiwal sushi-03.03.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Co dobrego kryją Oceany#2-28.02.2018

Warsztaty z Cook In Lean-Paleo słodycze-17.02.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Dzień Kobiet-08.03.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-I love fish-20.03.2018

Warsztaty z Agnieszką Jasińską-Wielkanocne serniki-24.03.2018

Warsztaty z Charliem Daigneault-Grzyby, jakich nie znacie-26.03.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Festiwal krewetek-07.05.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia Sezonowa-Fasola-24.04.2018

Warsztatyz Geno Mientkiewiczem-Warsztaty serowarskie-21.04.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Festiwal krewetek-18.04.2018

Warsztaty z Kingą Paruzel-Mocy przybywaj!-14.04.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Kolory Maroka-04.06.2018

Wybuchowy Dzień Dziecka-02.06.2018

Warsztaty z Medytujemy-Zdrowa tarczyca-25.05.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia sezonowa-Zielony Maj-22.05.2018

Warsztaty z Dianą-Volokhową-Smaki Gruzji-19.05.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Smaki Azji cz.2-15.05.2018

Akademia Małego Kucharza z Agnieszką Jasińską-Owocowe desery-21.05.2018

Warsztaty z Agnieszką Jasińską-Śródziemnomorskie słodkości-16.06.2018

Warsztaty z Kurtem Schellerem-27.08.2018

Akademia wyjazbowa-Brenna-29.06-01.07.2018

Warsztaty z Marcinem Podlińskim-Festiwal Sushi-23.06.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Słoneczna Hiszpania-18.06.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Festiwal krewetek-12.09.2018

Warsztaty z Głodnym Świata-W 4 talerze dookoła Świata-22.09.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Przyjęcie idealne-Wspomnienie wakacji-27.09.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia sezonowa-16.10.2018

Warsztaty z Maią Sobczak-Qmam kasze-13.10.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Co dobrego kryją Oceany-10.10.2018

Akademia Małego Kucharza z Agnieszką Jasińską-08.10.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Kolory Maroka-02.10.2018

Warsztaty z Sylwią Majcher-Gotuję, nie marnuję-06.10.2018

Warsztaty z Iwoną Zasuwą-Smakoterapia-20.10.2018

Warsztaty z Dominiką Wójciak-Jarzynova jesień-27.10.2018

Warsztaty z Martą Dymek-Niedziela z Jadłonomią-28.10.2018

Warsztaty z Martą Dymek-Poniedziałek z Jadłonomią-29.10.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Portugalia od kuchni-08.11.2018

Akademia Małego Kucharza z Agnieszką Jasińską-12.11.2018

Warsztaty z Edoardo Mallozzim-Włoskie ravioli-20.11.2018

Warsztaty z Samar Khanafer-Współczesna kuchnia bliskowschodnia-18.11.2018

Warsztaty z Samar Khanafer-Klasyki Bliskiego Wschodu-17.11.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Przyjęcie idealne-Przy bułgarskim stole-15.11.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia sezonowa-13.11.2018

Warsztaty z Pyza Made in Poland-Kuchnia wietnamska-24.11.2018

Warsztaty z Jadłonomią-Święta-09.12.2018

Warsztaty z Jadłonomią-Święta-08.12.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Przyjęcie idealne-Świąteczna kolacja-05.12.2018

Warsztaty z Jolantą Kleser-Akademia sezonowa-04.12.2018

Akademia Małego Kucharzaz Agnieszką Jasińską-03.12.2018

Warsztaty z Wegan Nerd-Świąteczne wypieki-01.12.2018

Warsztaty z Medytujemy-Przyprawy które leczą-15.12.2018

Do góry